23. april 2023 kl 12-16

Nyttig info

Vi deler gjerne erfaringer fra tidligere garasjesalg.

Det er lurt å ha et bord eller lignende til å ha varene på. Dersom det regner, er det greit å ha en presenning eller lignende tilgjengelig.

Husk vekslepenger, poser og priser. Skriv gjerne ut plakater og legg på Vipps-nummeret ditt, dersom du har dette. Sjekk på forhånd at det du vil selge, fungerer og er helt. Tørk gjerne over tingene med en klut.

La barna finne frem «oppkoste» bamser, «barnslige» bøker og «utkjørte» biler og bli med! Gullfiskboller og trampoliner? Murstein og gamle vinylplater? Hvis du har mye forskjellig, kan det være lurt å bruke litt ekstra tid på å registrere og beskrive varene dine.

Har du andre åpningstider enn 12-16, er det lurt å skrive det i fritekstfeltet når du registrere deg, slik at kundene kommer når du har åpent.

Borettslag, nabolag eller velforeninger kan gjerne gå sammen og arrangere felles garasjesalg. Korps, speider eller idrettslag som planlegger loppemarked, er velkomne til å registrere seg her.

Mange ønsker å gi pengene de tjener på garasjesalget sitt, til et godt formål. De fleste veldedige organisasjoner har informasjon på nettsidene sine om hvordan man går frem. Lag gjerne en plakat på selve salgsdagen, hvor det står tydelig hva pengene skal gå til.

Fikk du ikke solgt alt? Gi det gjerne videre til Fretex, lokale loppemarkeder eller andre som kan ha brukt for det. Vi henter gjerne det du ikke får solgt. Sjekk www.hentavfall.no for hva vi kan hente.

Ønsker du å endre eller slette garasjesalget ditt? Logg på med e-postadressen og telefonnummeret du oppga da du registrerte garasjesalget ditt.

Rettigheter og plikter ved bruktkjøp

Kommunene tilrettelegger for de åpne garasjene kun ved hjelp av denne nettsiden. Kommunene har ikke ansvar for tilstand eller kvalitet på varer som kjøpes og selges under arrangementet. Dette ansvaret ligger på hver enkelt selger. Kjøpsloven gjelder for kjøp og salg mellom privatpersoner.